Loader

Fåreskind Naturligt fåreskind

Fårelæder - Ikke kun til dekorativt brug

Curede fåreskind er en råvare med mange fordele, som bruges både i industrien og i husholdninger. Fordelene ved fåreskind bruges af iværksættere, privatpersoner, arkitekter og indretningsarkitekter. For at imødekomme alle disse gruppers behov og forventninger leverer vi garvede fåreskind af høj kvalitet, som vi importerer fra Sverige, Holland og Tyskland. Vi har fåreskind i vores faste sortiment:

Gotland,

Melerade,

Svensk,

Hollandsk,

Heidschnucke,

Relugan,

Spelsau

 Hvert naturligt fåreskind er et råmateriale af højeste kvalitet, hvorfra du blandt andet kan lave: tæppe/tæppe, betræk til seng / lænestol / stol, et slædebetræk (f.eks. til en slædetur), bænk / gynge sengetæppe (uundværlig under udendørs vinterarrangementer). Professionelt garvede fåreskind passer perfekt ind i ethvert interiør. Du kan bruge deres fordele i stuen eller soveværelset, såvel som i kommercielle rum. Fåreskind er det perfekte supplement til arrangementet af en highlander-restaurant, gæstehus eller hotel.

Fåreskind - Råvarefordele

Ved at importere originalt fåreskind fra steder, der er ynglebassiner for kendte og værdsatte arter af disse dyr, er vi sikre på, at vores råmateriale er: 100% naturlig, varm, blød, antiallergisk. I vores faste sortiment har vi, udover skind præget af æstetiske værdier, også en råvare dedikeret til sundhedsfremmende formål. Relugan fåreskind er almindeligt anvendt til terapeutiske formål, især under rehabilitering. De er perfekte til børn og ældre - de giver høj komfort uden at give allergiske reaktioner.

Naturligt fåreskind - Naturligt fra Garveri Polen

Fåreskind er vores speciale. Som importør, distributør og leverandør af naturlige fåreskind i Polen giver vi vores kunder adgang til råvarer af højeste kvalitet - vi samarbejder kun med pålidelige producenter, hvilket udmønter sig i fremragende æstetiske og funktionelle værdier af de tilbudte fåreskind. Kunder, der er interesserede i at vælge naturligt læder, opfordres til at sætte sig ind i vores sortiment i detaljer, og hvis du har spørgsmål eller bekymringer, så kontakt os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge den mest optimale løsning til dine individuelle applikationer. Vi tilbyder fåreskind som detail og engros.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes