Loader

Fåreskind Heidschnucke

Heidschnucke er en fårerace fra det nordlige Tyskland. Denne skindtype har utroligt smukt hår, er dejligt at røre ved og er meget populære. I vores sortiment har vi mange farver af denne fåreskindstype – sorte, hvide, brune, grå, osv. Skindene garves vha. naturlige midler fra den førende tyske producent Schill + Seilacher af garvestoffer til fåreskind, som befinder sig nær Stuttgart. Skindene er dermed miljøvenlige og rare at røre ved, og samtidig afgiver de ikke lugt. Vi importerer skindene kun fra betroede slagterier direkte fra Tyskland. Det er en typisk tysk race, som er meget vejrbestandig. Know-how om, hvordan racen avles bliver overført fra generation til generation i de tyske fårefold (Schäferei), der specialiserer sig i avl af Heidschnucke-får.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes