Loader

Andre skind Langhåret fåreskind til Krampus kostume

Hvert år fra 5. til 6. december om aftenen er der ifølge juletraditionen i Østrig et traditionelt optog til Suetschach, hvor hovedpersonerne er Krampus og Saint. Julemanden. Krampus er julemandens følgesvend, med den forskel at julemanden giver gaver til gode børn og Krampus straffer de frække.
Krampus kostumet er lavet af fåreskind eller gedepels. Fåreskind er et væsentligt element, når du skaber dette autentiske og slående kostume. Fåreskindspelsen tilføjer realisme og intriger til kostumet, hvilket får det til at se mere truende og imponerende ud, og pelsens naturlige variationer i farve og tekstur tilføjer dybde og endnu en dimension til karakterens overordnede udseende.
Hele dette billede af Kramus har til formål at skræmme publikum.
Dette er også en af de særlige attraktioner ved denne begivenhed.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes