Loader

Fåreskind islandsk

Islandske fåreskind er primært kendetegnet ved smukke farver. De mest almindelige er hvid, sort og hvid og sort meleret. Den unikke uld af denne type får har en længere luv og kan ikke sammenlignes med nogen anden almindelig fårerace. Det er denne smukke kombination af farver og usædvanligt lange og bløde hår, der får det til at se fantastisk ud i ethvert interiør. Alle islandske fåreskind har to lag; en blød, tæt lomme-firkant og en lang yderfrakke, som er en perfekt tilføjelse til et moderne interiør i skandinavisk stil.
Vi vælger kun den bedste kvalitet af vores langhårede islandske læder.
Islandsk læder, omhyggeligt udvalgt af os for deres naturlige nuancer af hvid, er utrolig tykt og blødt at røre ved. Derudover er de naturlige, ufarvede, naturligt hvide med lige så naturlige og markante aftegninger i sort og brun. Disse effekter af islandsk fåreskind er også helt naturlige, hvilket igen gør dem endnu mere specielle.

Disse luksuriøse fåreskind, der vil fungere godt som sofabetræk eller som tæppe, og giver en original stil til ethvert miljø.

For at rengøre skal du tage ud og ryste godt og derefter børste forsigtigt.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes