Loader

Fåreskind Spelsau

Spelsau er en unik og yndig fårerace fra Norge. Det, der kendetegner denne race, er dens lange og skinnende pels, som kan nå en imponerende længde på 15 til 20 cm.
Uanset om det er en uberørt hvid, dyb sort, rig brun, kølig grå eller endda en fascinerende blanding af farver, tilbyder disse fåreskind virkelig en bred vifte af farver. Den lange og fleksible Spelsau-uld kan bruges i forskellige brancher. Den er højt værdsat for sin varme og holdbarhed, hvilket gør den ideel til at skabe hyggeligt vintertøj, tæpper og andre tekstilprodukter. Derudover gør de unikke egenskaber ved deres uld det til et fremragende materiale til spinde- og filteprojekter.a

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes