Loader

Fåreskind Meliert - Cookies

100% naturligt, smukt Cookies fåreskind er et unikt og luksuriøst produkt, som er blevet mere og mere populært i de senere år.
Disse fåreskind er kendt for deres enestående kvalitet og bløde tekstur. Dette er en velkommen funktion, der tilføjer et strejf af elegance og sofistikering til det endelige produkt.
De naturlige farvevariationer af fåreskind skaber et smukt nuancespil, hvilket giver disse skind et distinkt og visuelt attraktivt udseende. Fibrene er omhyggeligt behandlet og behandlet for at bevare deres naturlige egenskaber, hvilket resulterer i en fløjlsblød overflade, der er luksuriøs at røre ved. Deres unikke naturlige udseende, bløde tekstur og praktiske fordele gør dem til den perfekte tilføjelse til enhver indretning.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes