Loader

Blog Store størrelser af fåreskindstæppe, sengetæppe, tæppe, naturlige farver, naturlige fåreskind, XXL str.

Naturlige fåreskind er luksuriøse og økologiske produkter, der er perfekte til alle, der kan lide at tilbringe tid i et hyggeligt hjem.
Her finder du fåreskindstæpper, sengetæpper og tæpper i forskellige farver, med forskellige typer børster og forskellige størrelser, herunder XXL!!
Fåreskindspladen er en mindre version af tæppet, perfekt til at putte på sofaen eller i sengen.
Et fåreskindstæppe er en større version af et sengetæppe, der kan bruges som sengetæppe eller til at dække et stort område af gulvet.
Fåreskind er naturligt blødt, varmt og allergivenligt, hvilket gør det til et fremragende valg for allergikere. Det tilføjer også en rustik charme til ethvert hjem.
Med så mange muligheder at vælge imellem, er du sikker på at finde det perfekte fåreskindsprodukt ikke kun til dig selv, men for alle på din liste.

#fårskind #læder #engroshandel #fåreskindsvarer #læderprodukter #læderkrat #fårskindsprodukter #adamlæder

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes