Loader

Blog STORE EUROPÆISKE NATURLIGE FÅRESKIND MED LANG HÅR

Der er flere fåreracer i Europa kendt for deres lange, luksuriøse hår, og deres skind er populært til brug i tæpper, sengetæpper og andre dekorative genstande.
Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige:
Gotland fåreskind: Denne race kommer fra den svenske ø Gotland og er berømt for sin lange, skinnende uld. Gotland fåreskind fås i en række naturlige farver, herunder hvid, grå, brun og sort.
Islandske fåreskind: Islandske får er en hårdfør race, der har tilpasset sig det barske islandske klima. Børsterne er lange, tykke og vandtætte, hvilket gør dem ideelle til udendørs brug. Islandske fåreskind er normalt hvide eller cremefarvede.
Hollandsk fåreskind og Texel: De er kendetegnet ved langt, tykt hår, der er ekstremt blødt og behageligt at røre ved. Disse læder er også meget varme og holdbare, hvilket gør dem til et ideelt valg til brug i hjemmet. De fås i en række forskellige farver, herunder hvid, sort, brun og grå.
Texel fåreskind er bløde og luftige og fås i en række forskellige farver, herunder hvid, creme og grå.

Når du vælger europæisk langhåret fåreskind, er det vigtigt at overveje størrelsen, farven og typen af ​​uld, du leder efter. Du bør også sikre dig, at fåreskindet er etisk fremskaffet og garvet.

     

 

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes