Loader

Blog Naturligt fåreskind - Naturligt fra Adam-læder

Fåreskind er vores speciale. Som importør, distributør og leverandør af naturlige fåreskind i Polen giver vi vores kunder adgang til råvarer af højeste kvalitet - vi samarbejder kun med pålidelige producenter, hvilket udmønter sig i fremragende æstetiske og funktionelle værdier af de tilbudte fåreskind. Kunder, der er interesserede i at vælge naturligt læder, opfordres til at sætte sig ind i vores sortiment i detaljer, og hvis du har spørgsmål eller bekymringer, så kontakt os. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge den mest optimale løsning til dine individuelle applikationer. Vi tilbyder fåreskind som detail og engros.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes