Loader

Blog Naturlige & Bio fåreskind fra Adam Leather

Adam Leather er en velrenommeret producent og leverandør af naturligt fåreskind af høj kvalitet. Vores virksomhed tilbyder et bredt udvalg af læder af højeste kvalitet, der opfylder forventningerne fra de mest krævende kunder.Vi leverer leveringstjenester over hele verden og i Europa.
Takket være den globale tilgængelighed og fremragende kvalitet af produkter har vores virksomhed Adam Leather vundet tillid fra kunder over hele verden.
 Høje kvalitetsstandarder og professionalisme gør vores virksomhed til den foretrukne leverandør af naturligt fåreskind for mange kunder.
Hvis du leder efter fåreskind af fremragende kvalitet og ønsker at bruge verdensomspændende og europæiske leveringstjenester, er vores mærke et mærke, du kan stole på. Vores brede udvalg af produkter og pålidelige kundeservice vil sikre din tilfredshed og tillid til, at du vil modtage fåreskind af højeste kvalitet.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes