Loader

Blog Lidt om vores virksomhed!

Vores garveri blev etableret i 1978 og har fra begyndelsen været en familievirksomhed, hvor fagets traditioner går i arv fra generation til generation. Siden 2005 har garveriet været drevet af søn af grundlæggeren, og siden da er vi, bortset fra traditionelle teknologier, begyndt at introducere nyheder på dette område.

fåreskind! Made by Nature - Lavet af Adam Leather!

Fåreskind er naturlige materialer, der tilbyder en række fordele og anvendelser. Først og fremmest er det utroligt varmt og blødt, takket være hvilket det ofte vælges til genstande som tæpper, tæpper og sengetæpper. Især fåreskindstæpper er særligt populære for deres naturlige isolerende egenskaber, som hjælper med at holde et værelse varmt og hyggeligt. Naturligt fåreskind er også ekstremt holdbart, hvilket gør det til et holdbart og bæredygtigt valg for produkter, der kan holde til mange års brug uden tegn på slid.
For at give forbrugeren en bæredygtig og miljøvenlig mulighed har vi skabt en kollektion af det bedste lammeskind og de bedste fåreskindsprodukter og tilbehør.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes