Loader

Blog Hollandsk brungrå fåreskind Adam-Læder

Vores hollandske fåreskind er importeret fra de bedste regioner i Holland. Disse skind er præget af deres smukke, tykke og skinnende hår. Ved at købe vores skin har du garanti for kvalitet og originalitet. Hvert skind importeres direkte fra Holland. Vi udvælger kun de bedste skind. Vores fåreskind er naturligt garvet med blødt og behageligt berøringshår, som ikke udsender dårlig lugt. Vi sælger kun den originale hollandske race, som er blevet avlet i mange generationer på hollandske gårde. Denne særlige race er vejrbestandig, og selvom den har en virkelig hård og modstandsdygtig hud, er håret stadig behageligt at røre ved.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes