Loader

Blog Forretningsrejse - retning Hamborg!

En forretningsrejse til Hamborg er uden tvivl en spændende oplevelse for Adam-Leather.

Vores virksomhed er kendt for sit engagement i kundetilfredshed, hvilket er en af de vigtigste fordele ved at vælge vores tjenester. Vi er specialister i engrossalg af fåreskind, ikke kun til indretning, men også til messer!
Samarbejdet med vores virksomhed er ikke kun yderst professionelt, men også venligt og gavnligt for begge parter!
Virksomheden tager alle mulige skridt for at sikre den højeste kvalitet af sine produkter, samtidig med at den tager sig af kundernes individuelle behov. Vi tilbyder ikke kun højkvalitets fåreskind og tilbehør, men også professionel rådgivning og assistance til at vælge de rigtige produkter, uanset om de er beregnet til messe- eller restaurantindretning. Adam-Leathers personlige support og vejledning hjælper kunder med at vælge de rigtige produkter til deres målmarked. Det er grunden til, at virksomheden nyder anerkendelse og tillid fra sine kunder, som har succes med at drive deres forretning ved at bruge de produkter, vi tilbyder.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes