Loader

Blog Fåreskindsgrossist

Adam Leather Sheepskin Wholesaler er en af ​​de førende distributører af fåreskind i Polen.
Vores firma tilbyder et bredt udvalg af fåreskind i forskellige størrelser, farver og arter. Vores fåreskind kommer fra de bedste gårde i Europa og er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed.

I vores engrostilbud finder du et bredt udvalg af naturligt garvede fåreskind, der er ideelle til brug som tæpper, tæpper, sengetæpper og anden indretning.
Disse læder gennemgår en speciel garvningsproces, der gør dem mere slidstærke og nemmere at pleje.
Vores tilbud omfatter læder af forskellige typer, størrelser og farver. Derudover har vi fåreskind med lang luv, fåreskind med kort luv og krøllet luv. Krøllen kan variere fra bløde bølger til stramme krøller.
Alle fåreskind er ekstremt bløde og varme, og de er en fantastisk, alsidig og stilfuld tilføjelse til ethvert hjem. De kan bruges som tæpper, tæpper, sengetæpper og endda som møbelpolstring.
Adam Leather Sheepskin Wholesaler tilbyder også en række yderligere tjenester, herunder:
- gratis levering til EU-lande ved køb af over 25 stk
- garantier for købte produkter
- engrossalg til konkurrencedygtige priser.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes