Loader

Blog Fåreskind fra Adam-Leather Heidschnucke

Heidschnucke er en fårerace fra det nordlige Tyskland, disse skind har ekstremt smukke farver, er behagelige at røre ved og er meget populære. Vores tilbud omfatter mange farver af fåreskind, sort, hvid, brun, grå osv. Læderet er behandlet med naturlige produkter fra det bedste tyske firma med produkter til beklædning af fåreskind fra Schill + Seilacher nær Stuttgrat. Takket være dette er de miljøvenlige, meget behagelige at røre ved, og udsender samtidig ikke en ubehagelig lugt. Vi importerer kun skindene fra pålidelige slagterier direkte fra Tyskland. Det er en typisk tysk race, der er modstandsdygtig over for vejrforhold, og viden om dens avl videregives fra generation til generation i tyske fårefolde (Schäferei) med speciale i avl af Heidschnucke-får.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes