Loader

Blog Fængslende Adam-læder fåreskind vil charmere dig fra første berøring!

Når du rører ved de sarte Adam-Leather fåreskind, kan du mærke deres blødhed og unikke karakter. Fåreskind er ikke kun æstetiske, men også ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for daglig brug. Alsidigheden af vores naturlige læder kombineret med deres fængslende farver gør dem til at fortrylle mennesker over hele verden fra første berøring!
Ved at importere læder direkte fra de bedste slagterier kan vi sikre den høje kvalitet af vores produkter.
Vi er stolte af at samarbejde med fåreavlere i hele EU og tilbyder stolte produkter lavet af fåreskind af høj kvalitet. Vi har allerede tusindvis af tilfredse kunder, som værdsætter ikke kun æstetikken i vores produkter, men også etisk produktion og kvalitet!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes