Loader

Blog Adam Leather er en fåreskindsgrossist, der skiller sig ud fra konkurrenterne! Tjek selv!

Adam Leather er en grossist, der skiller sig ud fra konkurrenterne på flere nøgleaspekter:

Gratis levering til EU-lande: Ved bestilling af over 25 stykker fåreskind er levering til EU-lande gratis. Dette er en betydelig besparelse, især for virksomheder og private, der ønsker at købe større mængder læder.

Den højeste kvalitet: Adam Leather tilbyder kun fåreskind fra de bedste gårde i Europa. Takket være dette kan kunderne være sikre på, at de får et højkvalitets, holdbart og behageligt produkt.

Produktgaranti: Grossisten yder garanti for alle solgte fåreskind. Dette er et yderligere bevis på den høje kvalitet af de tilbudte produkter og forsikring for kunderne om, at de i tilfælde af problemer kan regne med virksomhedens støtte.

Ud over ovenstående funktioner tilbyder Adam Leather også:

Stort udvalg: Grossistens tilbud omfatter et stort udvalg af fåreskind i forskellige størrelser, farver og typer. Kunderne kan vælge mellem naturligt garvet læder, med lang eller kort luv og med forskellige krøller.

Tillægsydelser: Adam Leather tilbyder også en række tillægsydelser såsom: B. Rådgivning ved udvælgelse af læder eller specialfremstillede produkter.

Konkurrencedygtige priser: Grossisten sikrer, at priserne på de udbudte fåreskind er konkurrencedygtige. Takket være dette kan kunderne være sikre på, at de modtager det højeste kvalitetsprodukt til en attraktiv pris.

For at opsummere, er Adam Leather en grossist, der tilbyder et bredt udvalg af fårelæder af højeste kvalitet. Gratis levering til EU-lande, produktgaranti og konkurrencedygtige priser er blot nogle af fordelene.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes